Vi elsker julen og hele den søde juletid. Her er hygge og en duft af kanel og kardemomme. Lysene er tændt, og børnene er forventningsfulde. Vi går lange ture i den friske luft, og hvis vi er rigtig heldige, så er der nyfalden sne.

Vinteren er en tid hvor vi virkelig kan få lov til at hygge og pynte vores hjem og det er skønt! Vi hænger op, klipper, samler mos og tænder lys. Vi starter allerede nu og fortsætter til efter juleaften.
Juletræet skal helst stå og pynte i flere uger; gerne med dekoration og hygge under grenene. Det kan være grankogler, mos eller børnenes adventsgaver. Vi synes, det er god stil at stille træet i sin ynglings kurv eller zink spand. Både inde i køkkenet, stuen eller ved døren.

Men det er svært at få træet til at stå lige – eller for den sags skyld – blive stående. Derfor har vi udviklet juletræsfoden ”SILO” som netop er beregnet til at holde et juletræ inde i en kurv, kasse, pose eller hvad man nu måtte ønske.

Silo er fremstillet i massiv jern og malet flot sort. Meget minimalistisk og stilren. Diameteren på foden er kun 30 cm, som gør det muligt at anvende de fleste kurve, kasser eller zink- eller gummispande; alt afhængig af hvilken stil du foretrækker. For at træet kan holde sig frisk i længere tid er der mulighed for at hælde vand ved foden.

” There is beauty in simplicity”.

HVEM ER SILO -  - StormBrown