Luksus-havregrynskugler til jul

Luksus-havregrynskugler til jul

Her hos Storm Brown synes vi, at havregrynskugler er et must i den søde juletid. Det er julekonfektens Rolls Royce, og det er der rigtig mange gode grunde til: For det første er de superhyggelige at lave sammen med familien, smager uovertrufne, og så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvor sjove, festlige eller elegante de skal være.

Her er en opskrift, som er et sikkert hit.
Havregrynskugler med marcipan og hindbær
Det skal du bruge til ca. 40 kugler:
100 g blødt smør
50 g sukker
25 g kakao
1 spsk. fløde, gerne kaffefløde
75 g fintrevet marcipan
150 g fintvalsede havregryn
Frysetørrede hindbær

Tryl med forskellige toppings til dine havregrynskugler:
Guld og bling bling…

Som et lille tvist kan du komme en smule Amaretto i dejen, dyp dem i 80 procent smeltet chokolade og drys med lidt guldstøv, mens de stadigvæk er fugtige. Så bliver det ikke mere festligt
Fest og ballade…

Vend dem i Tivoli-krymmel så har du et sikkert hit hos børnene.

Servering: Havregrynskulger skal serveres direkte fra køleskabet, så de er faste og kolde i konsistensen.